Houten vloeren Rotterdam. Met een hele mooie uitgebreide showroom
Houten vloeren voor heel Assen maar ook heel Drenthe.

Scherp geprijsde houten vloeren Rotterdam

Kom ze bewonderen in onze Showroom
goed bereikbaar op de Drents Groningse grens

Houten vloeren in Assen met een showroom vol met de mooiste houten vloeren.

ten vloeren assen, vraag om info.
 

 

Houten vloeren in Assen. Trendy vloeren voor interessante prijzen.

Houten vloeren kunnen met veel oliekleuren behandeld worden , neem nu eens zo’n mooie originele oude bruine antieke olie die laat oude tijden herleven, een eikenhouten vloer krijgt met zo’n behandeling een bijzonder mooie patina. En met name in Assen zijn deze antiek uitgevoerde houten vloeren erg populair en gewild. Ze zijn trouwens razend populair in heel Brabant. Ook de wit- en de grijs getinte eikenhouten vloeren lopen in Assen erg goed.

Er liggen legio super coole maar ook goedkope houten vloeren van de Vloerderij in Assen.


Houten vloeren krijgen tegenwoordig steeds speciale behandelingen. Ze kunnen getrommeld worden en bij dit speciale procedé worden ze in feite flink beschadigd en natuurlijk worden ze later dan uiteraard weer mooi vlak geschuurd., de verouderingen blijven na het schuren wel zichtbaar. Het is een geweldig mooi proces om houten vloeren maar ook speciaal visgraatparket een extra dimensie te geven.. Vooral de ruigere Abdij vloeren zijn geweldig geschikt voor deze veroudering. Dit soort verouderde houten vloeren leveren we heel lang naar Assen.

Houten vloeren in Assen

Die ga je toch bekijken in die super uitgebreide houten vloeren showroom van Drenthe.

In Assen liggen al super veel multiplanken en houten vloeren van de Vloerderij.nl


Houten vloeren in Drenthe. Met een Houten vloeren showroom voor Assen in Borgercompagnie.

Een puur Nederlands product deze duo- en multiplanken, maar ze hebben wel met een Frans tintje hebben, want er is veel mogelijk ook met deze eiken vloeren met toplaag, maar er liggen er op dit moment al heel wat in Assen. Bekijk onze Vloerflitsen maar eens goed en je ziet dan vanzelf die super collectie houten vloeren wel, dus al die houten vloeren voor Assen in het echt en in levende lijve.

Met een natuurlijke kleurolie krijg je de meest exclusieve antiek ogende houten vloeren. Ze komen tot hun recht met een speciale antiek bruine- of een grijze olie. Een pure natuurlijke olie van praktisch 100% lijnzaad. Alle houten vloeren in Assen en natuurlijk in heel Drenthe kunnen op deze manier uitgevoerd worden worden. Een totale houten vloeren collectie voor Drenthe dus. Houten vloeren ook voor Emmen, Den Meppel en Hoogeveen.