De Vloerderij, dé leverancier voor houten vloeren in Groningen
Multiplank v.a. € 35.-
In Borgercompagnie staat de houten vloeren showroom voor Groningen
Multiplank v.a. € 32.50
De Vloerderij leverde al tientallen houten vloeren naar Groningen
Multiplank Verouderd.
v.a. € 39.95
 

 


In Assen zijn die pure en nostalgische houten vloeren populair

Stoere en degelijke houten vloeren.

Maar toch , zul je van deze dikke zware eiken planken niet veel verschil zien als je ze vergelijkt met Multi planken. Deze multiplank geeft geen enkel verschil te zien met de massieve houten vloeren, maar is vele malen stabieler. De Vloerderij leverde al heel wat van dit soort houten vloeren in Assen en omgeving en ze zijn volledig werkingsvrij gebleken.

Omdat de meeste nieuwbouwwoningen tegenwoordig bijna altijd met vloerverwarming geleverd worden en dit is uiteraard ook in Assen het geval, is deze Multi-plank houten vloer een runner. Houten vloeren en vloerverwarming gaan dus heel goed samen!!. Maar voor de echte houten vloeren liefhebbers, die uitzetten en krimpen geen probleem vinden zijn die stoere massieve planken een overwogen keuze.

Ook leverden wij natuurlijk al deze massieve houten vloeren naar Assen.

De dikte van de eiken toplaag van een Multi plank

Houten vloeren doen het goed in Assen, steeds meer klanten weten hun weg te vinden naar die prachtige houten vloeren showroom voor Drenthe op de Drents-Groningse grens.

Multiplanken of Duo planken zijn verkrijgbaar met verschillende diktes toplagen. De Vloerderij leverde deze houten vloeren al volop naar Assen. De voor jou geschikte toplaag dikte hangt af van jouw situatie. Deze veilige en vaste houten vloeren zijn zowel geschikt voor woonkamers als vanzelfsprekend ook voor slaapkamers. Ook kunnen deze multiplanken geborsteld worden en dat geeft dan weer een heel bijzonder effect.

Voor slaapkamers kan gekozen worden voor een dunnere variant. Bv: 12 mm incl. een toplaag van wel 3mm. Voor woonkamers kan de toplaag veelal dikker zijn en varieert van 4 mm t/m 6mm.

De Multi-planken kunnen in de meeste gevallen ook heel goed bewerkt worden. Denk maar eens aan borstelen-schrapen en aan het verouderen. In Noord Nederland met name in Assen wordt vaak gekozen voor houten vloeren met een oude en landelijke uitstraling. Ook worden in er in Assen vaak houten vloeren gekozen in een donker bruine olie tint. Een uitstraling van weleer is erg populair.

Het is dus duidelijk, dat het van belang is om goed te weten wat de je smaak is en daar zijn wij ons goed van bewust, want houten vloeren naar Assen leveren is compleet anders dan houten vloeren leveren naar bv: Amsterdam. Assen is en blijft voor ons een heel belangrijke houten vloeren afnemer en we hopen dat dat altijd zo zal blijven.

De Vloerderij heeft een té gekke houten vloeren showroom in Borgercompagnie op de Drents-Groningse grens. Vanuit Assen goed bereikbaar.

Houten vloeren Assen showroom elke zaterdag geopend

Borgercompagnie 252
9631 TP Borgercompagnie (Gr)
06 46 38 11 81